Central Bank of India kent meer dan 280 crore preferente aandelen toe aan de regering voor kapitaalinjectie

SECTIES Centrale Bank van India kent meer dan 280 crore preferente aandelen toe aan de overheid voor kapitaalinjectie PTI Laatst bijgewerkt:

 

Het kapitaalverhogingscommissie van de raad van bestuur van de bank heeft tijdens een vergadering op 29 mei 2021 280,53,76,972 aandelen toegewezen aan de overheid tegen de uitgifteprijs van Rs 17,11 per aandeel, samen tot Rs 4.800 crore, aldus de bank. in een BSE-aanvraag.

Agentschappen

 

Central Bank of India krijgt aandeelhoudersknikje om Rs 4.800-cr preferente aandelen toe te wijzen aan de regering

Wat gebeurt er als aandelenkoersen omhoog schieten vanwege Gamma Squeeze?

 

NEW DELHI: Central Bank of India NSE -0,26% zei zaterdag dat het meer dan 280 crore-aandelen aan de regering heeft toegewezen op preferentiële basis voor Rs 4.800 crore kapitaalinjectie in de bank.

 

 

Het kapitaalverhogingscommissie van de raad van bestuur van de bank heeft tijdens een vergadering op 29 mei 2021 280,53,76,972 aandelen toegewezen aan de overheid tegen de uitgifteprijs van Rs 17,11 per aandeel, samen met een totaal van Rs 4.800 crore, zei de bank in een BSE indienen. Kopen Tencent aandeel is verkocht.

 

De toewijzing is gedaan na het aannemen van het speciale besluit door aandeelhouders tijdens een buitengewone algemene vergadering op 18 mei. Koers van Galapagos is gelukt.

 

 

“Met deze toewijzing is het aandeelhouderschap van de president van India (regering van India) toegenomen van 89,78 procent tot 93,08 procent”, voegde hij eraan toe.

 

 

 

 

Veiligheidsproducten voor werkplekken

Werkplekken die hun werknemers waarderen, bieden hen de juiste veiligheidsuitrusting om risico's te verminderen en werknemers te beschermen top 5 beste traphekjes. Deze items kunnen kledingartikelen, gereedschap met veiligere ontwerpen of gadgets zijn die de luchtkwaliteit bewaken en werknemers waarschuwen voor gevaarlijke stoffen.