Waarom leerling-bestuurders niet slagen voor hun autorijtest

We hebben de afgelopen 13-14 jaar veel geleerd. Alleen al in het VK hadden we ongeveer 5 ministers, die dachten dat voetbal nooit naar huis zou komen en onszelf ervan overtuigen dat voetbal naar huis zou komen, de EU zou verlaten, van de basis iPhone naar de iPhone 11 is gegaan. Er is de afgelopen 14 jaar iets niet veranderd is “waarom leerling-bestuurders niet slagen voor hun autorijproef”?

 

Volgens TheSun hebben een groot aantal leerlingen de afgelopen 15 jaar min of meer dezelfde ernstige fouten gemaakt. De vraag is welke ernstige rijfouten dat zijn? In dit artikel gaan we de meest voorkomende grote rijfouten onthullen die leerlingen begaan tijdens hun autorijtest:

 

Observatie

Veilig uitrijden op rotondes en kruispunten vereist een goede observatie. Een groot aantal leerlingen faalt vanwege een gebrek aan goede observatie voordat ze wegrijden op de kruispunten en rotondes. Leerders moeten goed kijken voordat ze naar buiten komen.

 

Spiegels niet controleren

Het regelmatig controleren van de spiegels tijdens het rijden is de sleutel tot defensief en veilig rijden. Ze vertellen de chauffeur wat er achter en aan de zijkanten van de auto zit en hoe ze gaan reageren. Helaas controleert de meerderheid van de leerlingen ze niet goed en zelfs als ze ze wel controleren, reageren ze niet op tijd op het verkeer achter of naast de auto. Vooral wanneer leerlingen van rijstrook of richting veranderen, negeren ze de zijspiegels en creëren ze een ernstige of gevaarlijke situatie die ertoe leidt dat ze niet slagen voor hun rijexamen.

 

Ga veilig weg

Veilig wegrijden is een van de onderdelen van een praktische rijexamen waarbij de examinator ervoor zorgt dat de leerling veilig, onder volledige controle en rekening houdend met het overige verkeer wegrijdt. Leerders slagen voor hun rijexamen vanwege een gebrek aan allround controles of rollen achteruit, vooral bij het starten op een helling.


 

Reactie op verkeersborden en verkeerslichten

Dit is ook een van de grootste fouten die leerlingen maken tijdens hun rijexamen. Ze anticiperen niet op verkeerslichten en letten niet op de verkeersborden die hen informatie, waarschuwingen en bevelen geven.

 

Ontmoetingsverkeer

Volgens een Rijschool is dit de veelvoorkomende ernstige rijfout die leerlingen doen tijdens hun rijexamen als ze de geparkeerde auto’s aan één of beide kanten van de weg passeren. Ofwel dwingen ze de tegemoetkomende voertuigen wanneer ze voorrang hebben, ofwel rijden ze te dicht bij de geparkeerde voertuigen.

 

Deze redenen kunnen voor u een beetje verwarrend zijn, maar zijn niet voor de door DVSA erkende rij-instructeurs. Dus, als je je rijles hebt, zorg er dan voor dat je deze gebieden bespreekt met je rij-instructeur, zodat je niet in dezelfde categorie valt als de meeste leerlingen. Dit zijn de belangrijke gebieden waar de leerling meer oefening nodig heeft en de beste manier om dit te doen door professionele rijlessen te krijgen met gecertificeerde rij-instructeurs. online theorie oefenen auto kan gemakkelijk.

 

Hoe leerlingen deze fouten kunnen voorkomen

Het antwoord is simpel: vermijd deze fouten, maar het is een feit dat dit geen eenvoudig antwoord is. Het begrijpen van de redenen waarom studenten niet slagen voor het rijexamen, is een stukje van de puzzel. Zorg ervoor dat u als leerling-bestuurder blijft oefenen op deze gebieden van rijden. Oefenen is het geheim om uw rijvaardigheid te verbeteren. Sommige van de leerling-bestuurders vinden de bovengenoemde redenen misschien gemakkelijk en kunnen iets zijn, ze voelen zich minder op hun gemak door bijvoorbeeld met een gepaste snelheid te rijden. cbr contact kan voorkomen.

 

Vergeet niet dat rijfouten geen probleem zijn, zolang u er maar van leert en ze de volgende keer vermijdt. Door deze belangrijke aspecten onder de knie te krijgen en voldoende rijlessen te hebben, kunt u in de toekomst een veilige en defensieve bestuurder worden.