Welke zaken moet je tegenwoordig goed regelen in je woning om makkelijk te kunnen besparen op je energiekosten? Een aantal tips op rij

Of men nu een eigen huis bezit, of een soort van commercieel onroerend goed, en/of beide, de kosten van verwarming, en energiekosten, is vaak een belangrijke. Hoewel het belangrijk is om ervoor te zorgen dat uw systeem goed en effectief functioneert en goed wordt onderhouden, zijn er verschillende, eenvoudigere, meer fundamentele overwegingen, die misschien wel een belangrijke rol spelen bij de beste manier om deze belangrijke factor aan te pakken.

  • Met dat in het achterhoofd zal dit artikel proberen om, in het kort, 6 sleutels en gebieden te overwegen, te onderzoeken, te herzien en te bespreken, die een significante impact kunnen hebben, de totale energiekosten te behandelen, enz. Wil je daar meer over weten? Begin dan met het lezen van informatie over energieleveranciers.

1. Tegenslagthermostaat:

Hoe toegewijd en ijverig men ook is, de meeste mensen zullen af en toe vergeten hun thermostaat aan te passen, terwijl het misschien wel het meeste verschil maakt, ten goede! Een eenvoudige, eenvoudige, eenvoudige, goedkope, tijd – geteste aanpak, is om te installeren, tegenslag thermostaten, die automatisch, de temperatuur aan te passen, op basis van tijd – gerelateerde behoeften.

  • De beste van deze, hebben verschillende periodes, tijdens een dag, wanneer de temperaturen, zou kunnen aanpassen.

2. 2. Lucht afdichten – lekken

Wanneer een woning heeft lucht – lekken, sommige van uw verwarming dollar, zijn eigenlijk, en figuurlijk, vliegen, uit – de – venster, enz! Studies, en professionele evaluaties, hebben aangetoond, veel van onze warmte, ontsnapt, wanneer er lekken. Enkele van de gemeenschappelijke ruimtes, zijn: achter stopcontacten; onder en rond buitendeuren, door lekkende ramen, enz.

Een eenvoudige “fix” is het verwijderen van contactdoosafdekkingen, en het installeren van een basis onder – afdekking, om het luchtverlies te beperken, vanaf hier. Velen beseffen niet hoeveel verspilling er is, vanuit dit gebied! Dicht de deur af en pas hem aan – veeg de deur aan, enz. Op dezelfde manier, jaarlijks, breeuwen, en afdichten, rond ramen, en, indien nodig, zet extra winterse afdichtingen, rond sommige oudere, defecte ramen, of upgraden, om meer energie – efficiënte!

3. 3. Houd de thermostaat op 2 graden koeler dan normaal: Als u uw huis normaal gesproken op 72 graden houdt, stel die periode dan in op zeventig, en doe dat dan bij alle instellingen. Uw gerealiseerde besparing zal aanzienlijk zijn, en u zult zich aanpassen aan de iets koelere temperaturen. Als u weggaat, zelfs voor een paar dagen, stel dan uw thermostaat opnieuw in, om de totale temperatuur in huis aan te passen en te verlagen, om zo aanzienlijk geld te besparen.

4. 4. Sluit deuren en ramen: Wanneer u naar buiten gaat, zelfs voor een korte periode, sluit u de deuren. Als u een raam opent, zoals een badkamer, of keuken, enz., vergeet dan niet om het raam te sluiten, nadat je hebt gelucht – buiten, het gebied.